keskiviikko 15. helmikuuta 2012

borssi tulille

Sain varmistettua sopivan vapaapäivän, joten varasin juuri hotellin Pietarista pääsiäiseksi. Sen kunniaksi pistin jättikattilallisen borssia hautumaan. Taisin kyllä vahingossa tehdä sitä niin paljon, että syön soppaa sinne reissuun asti. No, olenpahan sitten melkein kuin aboriginaali.

Keiton kanssa maistuu itse tehdyt ruispalat, ne eivät näytä loppuvan millään.


Hyviä tuli ja helppo tehdä, suosittelen kokeilemaan joskus vähemmän kiireisenä päivänä. Kohottaminen vie rutkasti aikaa.

Seuraava murhe on viisumi, sitten junaliput. Melkein jo päädyin hankkimaan pakettimatkan, että välttyisin ylimääräiseltä säätämiseltä, mutta ajatus täydestä hotellista suomalaisia vodkaturisteja pääsiäispyrähdyksellä oli kammottava. Omatoiminen kulttuuriloma oli valintamme. Ehkä sen valossa jaksaa vähän säätääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti