maanantai 29. helmikuuta 2016

Nutellaa tölkissä

Tänään on taas se päivä vuodesta, kun yritän vältellä koko internetiä kuin ruttoa, koska voin katsoa Oscar-gaalan vasta illalla.

En ilmeisesti ollut tarpeeksi skarppina, koska jo aamupäivän puolella ehdin spoilaantua neljästä pystistä. Onneksi niitä jaetaan reilu parikymmentä, niin on vielä vähän jännitettävääkin illalle.

Olenkin siis loppupäivän yrittänyt keskittää karkailevaa ajatusenergiaa ihan muihin asioihin. Ensisijaisesti olen pohtinut kasvimaitoja. Mantelimaito on kaupan nykyvalikoimista suosikkini, soijamaito tuttu ja turvallinen, kauramaito lemppari tuorepuuroissa. Viime viikolla haksahdin ostaamaan sokkona hasselpähkinämaitoa.

En tiedä, mitä odotin, mutta vähän petyin kun se osoittautui lähinnä nestemäiseksi Nutellaksi. Nutella on toki hyvää, mutta on aika rajallinen määrä paikkoja, missä haluan sitä maistella.

Eli mihin ihmeeseen tunnen nyt litran nutellan makuista kasvimaitoa? Murojen kanssa ja kaurapuurossa on kokeiltu jo, mutta kumpikaan ei ollut ihan välitön hitti. Pirtelöön, muffinssitaikinaan, mokkapaloihin?

Entä jos veti sunnuntaina pizzaöverit ja haluaisi syödä edes jotain suurin piirtein terveellistä? Aaagh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti